MINEJÄ NUKKISJUTTUJA IKÄNSÄ KÄTTENTÖITÄ TEHNEELTÄ!

3. maaliskuuta 2013

DRAGONIA - LOHIKÄÄRMELINNA


Uuden uutukainen nukkisprojekti on pyörähtänyt käyntiin! Kiitos siitä miehelleni, joka on vienyt MEIDÄN nukkisprojekteja eteenpäin, kun emäntä ei opiskeluiltaan ole joutanut. Tosi onnekas saan olla, kun mies on kiinnostunut samoista asioista - ollaan sitten yhdessä hurahtaneita ;-)

Dragonia on mittakaavaa 1:24


Dragonian kristallisali. 
Katossa tutuksi tullut maalattu mannaryynirappaus kultaisine koristeineen. Seinät on maalattu kultamaalilla ja lattiassa kontaktimuovia.


Dragonian makiasali.  
Seiniin laitoin kimaltavaa kultaista hilekartonkia, joka on lakattu pariin kertaan, ja lattiaan tuli kimeltävää kontaktimuovia.


Dragonian unisali. 
Lattiassa puuviilua.


Dragonian valtaistuinsali. 
Kuviot katossa ovat muoviliinasta, ja neliöt seinissä metallia.


Ritarisali. 
Kilpimäiset kuviot löytyivät muoviliinasta.


 Muoviliinasta löytyi sopivia kuvioita Ritarisalin kattoon.


Merlinin soppi. 
Lattiassa puuviilua. Kattossa maalattu mannaryynirappaus. Mustat kattoparrut puuttuvat vielä. Kaikki Dragonian valeovet tulevat tällä mallilla, ja ne saavat pintaan kultamaalin.


 Dragonian muonis eli muonavarasto. 
Seinissä ja katossa maalattua mannaryynirappausta mustine parruineen.


Dragonian kööki.


 Dragonian torniosaa. 
Lattiaan tulee kivilaattalattia das -massasta.Dragoniaan tulee kaikkiaan 8 huonetta. Huoneet sijoittuvat molemmin puolin taloa. Torniosaan tulee portaat.


Katolle tulee kattoterassi.Lohikäärmelinna Dragonia sijoitttuneen enemmän tai vähemmän fantasiamaailmaan. Linnaa vartioi Lohikäärme nimeltä Dragonia.